Cylindrar

Anderstorp Hydraulik jobbar med ledande leverantörer av komponenter och system inom hydraulcylindrar med lång erfarenhet och expertis inom området.

Ingen cylinder är den andra lik, vi vet att varje kund har sina unika krav och önskemål. Därför specialanpassar vi dina cylindrar så att den anpassas efter just era behov.

Våra industriella hydraulcylindrar är byggda för att arbeta i de tuffaste förhållanden. I ett nära samarbete med våra kunder har vi kontinuerligt utökat vår portfölj med nya produkter. Samtliga våra hydraulcylindrar uppfyller internationella säkerhetsnormer för olika arbetsmiljöer. Rexroth har gjort hydraulik ännu mer användbart, både rundcylindrar och dragstångscylindrar. Vi har ett brett utbud av hydraulcylindrar som garanterar en säkra och pålitliga lyft.

Olika typer av hydraulcylindrar:

Rundcylindrar

Våra hydrauliska rundcylindrar är tillförlitliga drivelement och passar särskilt bra att använda vid extrema arbetsförhållanden. Typiska användningsområden är: maskinteknik, vals- och smältverk, pressar, kranar, hydraulisk teknik eller stålkonstruktion för varvsindustrin. Rexroths hydrauliska rundcylindrar omfattar både, skruvade och svetsade cylindrar. svetsade cylindrar utmärker sig genom sin korta, kompakt design. De har testats och undersökts för upp till 2 miljoner cykler.

 

Hydrauliska dragstångscylindrar

Våra hydrauliska dragstångscylindrar används främst inom tillverkningsindustrin och i produktionsutrustning för bilindustrin. På grund av sina små inbyggnadsmått kan hydrauliska dragstångscylindrar användas i mycket begränsade utrymmen.

Konfigurera din cylinder, snabbt och bekvämt!

Hydrauliska cylindrar kan anpassas efter just dina speciella krav och önskemål.