Är du vår nya Försäljningschef?

 

Anderstorp Hydraulik levererar sedan 1983 effektiv och professionell hydraulikservice, förebyggande underhåll, konstruktion samt ett stort sortiment av hydraulikkomponenter och smörjmedel till kunder i hela södra Sverige. Vi finns på fyra orter i Småland för att effektivt kunna erbjuda våra tjänster och produkter till kunder i alla branscher. Huvudkontoret är strategisk placerat i nya moderna lokaler utmed riksväg 27 i Anderstorp. Under de senaste 15 åren har Anderstorp Hydraulik haft kraftig tillväxt till följd av ett gediget och målinriktat arbete. Vi går nu in i en ny utvecklingsfas och är i förändring mot nya mål. 

Vår största styrka är våra medarbetare som med sin kompetens och sitt engagemang alltid har kundens bästa i fokus. 

Anderstorp Hydraulik AB är inne i en stark tillväxtfas och utökar nu sin organisation med en

 

Försäljningschef till Anderstorp 

Tjänsten är ny och förväntas skapa tillväxt både genom befintliga kunder men också att se nya marknader i nya områden. Företaget har stor kompetens och verkar i alla branscher. Det är viktigt att behålla den unika serviceanda som idag finns i företaget.

Du kommer att vara en viktig kugge i att lyfta företaget till nästa nivå.
I ditt ansvarsområde ingår att leda och utveckla företaget inom försäljning.

Du ansvarar för kontakt och bearbetning av potentiella kunder och marknader samt vård av befintliga kunder och avtal. Du arbetar nära servicechefen för att uppnå det bästa för kunderna.
Du får personalansvar för säljorganisationens idag 13 personer.

Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

 

 

Bakgrund och erfarenhet: Du har dokumenterat goda ledaregenskaper, minst fem års erfarenhet av egen försäljning och har en hög teknisk kompetens. Vidare ser vi att du har vana av att utveckla och implementera effektiva säljprocesser. Erfarenhet från branschen är mycket meriterande.

 

Personliga egenskaper: Du är affärsdriven och trivs med ett högt tempo. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att skapa goda relationer. Du är analytisk, strategisk och du trivs med ordning och reda.

 

På Anderstorp Hydraulik är vi ett glatt gäng med högt i tak och tjänsten är en möjlighet till personlig utveckling i en miljö där tillväxt och entreprenörsanda är ledord! Vår största styrka är våra medarbetare som med sin kompetens och sitt engagemang alltid har kundens bästa i fokus.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

Följ länken:

https://finnvedenexecutive.se/rekryteringar/aktuella-rekryteringar