Excellence Partner till Bosch Rexroth!

Anderstorp Hydraulik AB – ny certifierad partner till Bosch Rexroth

 

Tidigare i år lanserade Bosch Rexroth konceptet Certified Excellence - en global standard för certifierade partner. Nu välkomnar vi även Anderstorp Hydraulik AB som en certifierad partner inom området Distribution.

 

Partnerkonceptet Certified Excellence fyller en viktig funktion i Bosch Rexroths ambition att erbjuda service på högsta nivå, oavsett vilken kanal kunden väljer att handla genom. Konceptet innefattar en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden – Service, Distribution, Solution och Training. Genom detta säkerställer Bosch Rexroth att alla partner världen över lever upp till de högt ställda kraven på kompetens och kvalitet.

 

Henrik Olofsson, partneransvarig på Bosch Rexroth:

-          Tack vare konceptet Certified Excellence är vi trygga i att alla kunder möts av högsta servicenivå, kvalitet och kompetens oavsett vilken av våra partner de vänder sig till. Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Anderstorp Hydraulik som en certifierad partner till oss. De är ett av de mest erfarna företagen inom hydraulik i södra Sverige och de erbjuder allt från design till support på plats och jag ser mycket fram emot vårt samarbete.

 

Rexroth har haft ett samarbete med Anderstorp Hydraulik i många år. De har god kännedom om Rexroths hydrauliksortiment, erbjuder professionell service och rådgivning kring Bosch Rexroths produktprogram och har under flera år byggt upp ett stort lager av komponenter.

 

Sven Järnland, VD för Anderstorp Hydraulik AB

-          Utvalda av varandra till samarbete på grund av hög kvalitet i produkt, service och kompetens att hantera eftermarknaden i södra Sverige. Bosch Rexroth står för hög produktkvalitet men också för nytänkande teknik i världsklass. Leverans av kompetens och produkter är av högsta klass vilket tillsammans med vårt kunnande, höga servicenivå och stora vilja att lyckas är ett vinnande koncept.

 

CE_Partner_LabelRGB_220mm.jpg