disken_web.jpg

Välkommen till vår nya välfyllda industributik!

Lyft och last

 

Lyft och Last

Gods för stora värden transporteras dagligen över hela världen. Anderstorp Hydraulik erbjuder kvalitetssäkrade produkter och lösningar inom lastsäkring, lastoptimering och lyft för alla typer av lastbärare och transportslag.

Med vår expertis och erfarenhet hjälper vi våra kunder att göra godshanteringen både säkrare och mer effektiv.

Anderstorp Hydraulik erbjuder produkter och lösningar inom lastsäkring, lastoptimering och lyft. Vi vänder oss till alla verksamheter som vill säkra sitt gods i samband med lastning/omlastning och förflyttning – internt och externt och oberoende av transportslag.

Vårt sortiment är indelat i fyra huvudgrupper: Lastsäkring – Lyft – Strapping/Emballage – Karrosseri/Thermo. De enskilda produkterna ingår ofta som del i en lastsäkringslösning. Kontakta gärna våra specialister för rådgivning och assistans för att hitta rätt lösning för dina lastsäkringsbehov.

Lastsäkring

Med rätt lastsäkring kan man förhindra att godset förskjuts och skadas i samband med transporter. Forankra har ett brett sortiment av surrningar, luftkuddar, godsstöttor och tillbehör. Vi hjälper gärna till att ta fram rätt lastsäkringslösningar anpassade efter dina behov.

 

Lyftutrustning

Anderstorp Hydrauliks sortiment av lyftutrustning är anpassat för bygg och industri. Sortimentet omfattar lyftutrustning för klass 8 och klass 10, mjuka lyftredskap, stållinor och lyft- och dragdon. Vi konfigurerar även kättingredskap till önskad längd och utförande.

 

disken_web.jpg

Välkommen till vår nya välfyllda industributik!