disken_web.jpg

Välkommen till vår nya välfyllda industributik!

Hydrauliktillbehör

Manometrar

Anderstorp Hydraulik har ett stort sortiment av mätutrustning. Hos oss hittar du manometrar i olika skalor med montering bakåt eller nedåt.
 

Mätnipplar

Mätnipplar med anslutning till M16x2 finns med de vanligaste anslutningsgängor mot port. Även manometeranslutningar samt skarv ingår i sortimentet.

 

Nivåmätare

Nivåmätare med eller utan termometer levereras komplett med borrade skruvar, oljebeständiga packningar och ram. Termometern har ett standardmätområde på 0 – 100°C.
 

Flänsar

I Anderstorp Hydrauliks sortiment finns ett heltäckande sortiment av flänsar. Vi erbjuder flänshalvor, flänsringar, gängflänsar, motflänsar samt svetsflänsar. Flänsarna finns i dimensionerna från 10 till 101,4 mm.

Flänsförband används för hydraulik när man har stora krav på höga tryck och höga pulsationer i systemen. 
 

Adaptrar

Anderstorp Hydraulik har ett stort sortiment adaptrar för olika användningsområden, för:

Kopplingar

Anderstorp Hydraulik har ett stort sortiment av industrislangskopplingar. Vi tillhandahåller flera olika varianter av Camlock-, Kardan-, Bauer- och klokopplingar.
Våra slangkopplingar finns i flera olika material, bland annat aluminium, mässing och stål. Vi tillhandahåller även tillbehör som packningar och lock.

Snabbkopplingar

Anderstorp Hydraulik har stort ett utbud av snabbkopplingar och svivlar för både hydraulik och pneumatik från de främsta leverantörerna på marknaden, som till exempel Tammi, Faster, Snap-Tite, Tema, Cejn, Hansen, Gromelle och Bruning.

 

Presskopplingar

Anderstorp Hydraulik har marknadens bredaste sortiment av presskopplingar för hydraulik.
Våra presskopplingar passar både flätad och spirallindad slang och är anpassade för ett stort utbud av medier, som till exempel hydraulolja, lösningsmedel, gaser, vatten. Presskopplingarna är kompatibla med olika anslutningar som exempelvis banjo, flänskoppling, JIC, metrisk, NPSM, NPT, ORFS, rörstuds, sticko samt WEO.

Interlock-kopplingar

Interlockkopplingar används till multispiralslangar och rekommenderas till hydraulsystem med mycket höga pulserande tryck och höga krav på säkerhet.
Kopplingen fungerar så att man skalar slangen både in- och utvändigt för att uppnå två zoner; en låsande och en tätande. Låsningen uppkommer i den främre delen av kopplingsförbandet, där nippel och hylsa pressas samman med slangens armeringslager. Den bakre delen av kopplingsförbandet är den tätade delen, där tätning uppkommer mellan nippeln och innertuben.

 

Skärringskopplingar

Anderstorp Hydrauliks skärringskopplingar används för rörledningar, i huvudsak inom hydraulik och pneumatik. Vi har även syrafasta skärringskopplingar för aggressiva media respektive omgivningar.
Arbetstryck/PN upp till 63 MPa/630 Bar, för rör 4–42 mm diameter utvändigt. Tryckvärden enligt ISO 8434-1.
Skärringskopplingar kännetecknas av en mycket stabil rörinfästning och stor motståndskraft mot vibrationer och tryckstötar. Kopplingarna kan demonteras/återmonteras ett flertal gånger.

 

Slangklämmor

Anderstorp Hydraulik har ett stort sortiment av olika typer av slangklämmor och kringliggande tillbehör. I vårt sortiment hittar du bland annat gummiklammer, små snäckskruvsklammer, gummiklämmor, klamsvepar, klämband, klämbandslås, miniklämmor, rundjärnsklämmor, superklämmor samt verktyg till klämband.

disken_web.jpg

Välkommen till vår nya välfyllda industributik!